BIG NEWS

Endelig kan jeg fortelle dere om hvilket TV-program jeg var å spilte inn i sommer. Det er jo dessverre slik i TV-bransjen at alt skal være hemmelig til en viss dato, men nå er det altså offentlig. Serien vi har spilt inn heter Camp Kulinaris, og begynner på TV3 rundt januar/ februar. Dette var en helt magisk opplevelse, og jeg kan prøve å fortelle kort om hva serien går ut på. 13 kjendiser flytter til idylliske Kragerø, hvor vi skal bo sammen, drive restaurant og være kokker. Det er på mange måter Paradise Hotel + Farmen + Masterchef. Det er vanskelig å forklare, men jeg sier bare én ting: GLED DERE!

4 Comments

  1. Hei, Jeg lurer på om du har en offentlig spotify liste noensteds? Høres sikkert sykt ut, men avogtil når du legger ut bilder av at du kjører så plukker jeg opp sangene som vises på dashbordet. Sånn som Hucci med Panic cord nå sist. Liker som regel sangene du hører på, så lurer på om du har en public playlist eller noe sånt?

  2. Stemmer det at du kun spiser mat som er gullbelagt?

  3. Christian

    Hvorfor blogger du så lite for tiden? Elsker å se blogginnlegg du poster uansett hva det er. Kan du begynne å blogge mer?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *