SPA WEEK

Tjoooo håper alle har hatt en fin dag. Jeg koser meg som bare det i Strømstad. Jeg kom hit tidligere i dag og skal være her til torsdag/ fredag. Har ikke bestemt meg helt enda. Jeg følte det var på tide å komme seg bort fra Oslo, så da passer det ikke bedre å dra til Strømstad Spa & Resort. Her har du absolutt alt du trenger under samme tak, og deilig er det. Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal ned og spise middag.

I morgen har Strømstad lovet meg den beste spa-behandlingen jeg har opplevd, så får vi se da. Jeg gleder meg ihvertfall!

-A

6 Comments

 1. Abel Nagy

  where did u get those pants from?

 2. Sinnsykt kul bukse, hvor er den fra og hvilke strl?

 3. Er du veldig lat? Eller hva er grunnen til at du blogger en gang annen hver uke?

 4. Kristian

  Så digg ut!

 5. hvor er kjede fra?

 6. Eirik Dysthe

  Du finner deg sikkert en dame snart. Mange fisker ute i havet.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *