Trondheim

Gooood morgen! Nå har jeg nettopp spist en deilig frokost og drukket tre kopper med kaffe. I dag reiser jeg og noen venner til Trondheim. Vi hørte at det skulle være bra der i kveld, så hvorfor ikke. Jeg er for tiden hjemme på Averøy, hvor jeg har tenkt å være til 5. november. Det er så utrolig deilig å spore av fra Oslo-livet enkelte ganger, og dette er en av de gangene. Kroppen får en helt annen ro her enn den får i Oslo. Magisk, rett og slett.

Jeg oppdaterer dere fra Trondheim! Sees!

2 Comments

  1. Hva slags merker bruker du, og er dine favoritter, når det kommer til jeans?

    1. Audun Sørseth

      Vanskelig å si.. Jeg bruker nesten alltid å kjøpe mine jeans på Zalando. Søk på Jeans – Skinny fit, så finner du mye av det jeg har.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *