W 41

Nok en uke er over, og for en deilig uke det har vært. To veldig spennende møter, eventer og masse trening. Etter jeg har begynt med PT igjen, så føler jeg at treningen går bedre enn noen gang. PT’en min har også sendt meg kostholdplan, som gjør alt så veldig mye enklere.

Nå ligger jeg på sofaen og venter på at Liverpool – Manchester United skal starte. Årets høydepunkt, spør du meg. I november reiser jeg og Betsson-teamet nedover til Manchester og skal se kamp, noe jeg gleder meg veldig til. Om det er flere av dere som er united-supportere, så kan jeg gi dere noen solide tips til dere som reiser nedover dit, fordi det er faktisk utrolig mye å gjøre der. Alt fra restauranter til meget solide utesteder. Manchester-guiden kommer i november.

Ha en nydelig lørdag videre!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *