I’m back

En riktig god dag til alle mine trofaste lesere! Jeg vet ikke om dere husker meg? Neida. Det har skjedd så vanvittig mye siden sist jeg blogget, at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte. Jeg har, som dere sikkert vet, vært på en stor og ikke minst krevende innspilling i sommer. Jeg reiste tidlig i August og var ikke hjemme før rundt midten av september. Jeg har vært med på noen reality-program tidligere, men dette var definitivt det tyngste og største jeg har vært med på. Jeg gleder meg enormt til å fortelle dere mer om det, men det får vente litt.

Etter innspillingen dro jeg rett hjem til Averøy og slappet av noen dager med familie og venner. Det er deilig å komme hjem til Oslo, men å komme hjem til Averøy er noe helt annet. Jeg føler meg ekstremt priviligert!

Nå har jeg endelig kommet meg tilbake til Oslo igjen, og det gleder hjerte mitt. Det veldig mye som skjer fremover, og det er jo veldig positivt. Jeg vurderer forresten å ta meg en liten ferie i slutten av oktober, så om dere vet om en skjult perle et sted, så er det bare å skrive det i kommentarfeltet.

Nå skal jeg ut og løpe rundt Bygdøy. Adiiiios!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *