WINGMAN

Gooooood morgen!

Ja, jeg lever. Jeg har nesten nettopp kommet hjem fra en veldig lang og krevende innspilling, derfor så har jeg valgt å tatt meg en uke fri, så det jeg kommer med nå, er for å promotere serien min som har startet. Jeg har i samarbeid med VIAFREE testet opp til flere yrker, og resultatet kan dere begynne å se nå. Jeg har vært i gjennom masse rart, men hva gjør man ikke for sine seere? I dag kom det en ny episode, og i dag skal jeg være eiendomsmegler. Jobben min i dag går ut på å sette pris på en veldig flott leilighet, så får vi se hvordan det går. Haha.

https://www.viafree.no/programmer/underholdning/wingman

Vi snakkes mer om noen dager. Take care!

– A

1 Comment

  1. Hvor er jakka som du brukte i forrige episode og episoden i Wingman før kjøpt? Tenker på den navy ytterjakka. Du brukte også skjerf til 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *