Let’s talk about details

Alle som har fulgt med meg en stund vet hvor glad jeg er i armbånd og klokker. Dette er noe jeg bruker hver eneste dag, uansett anledning. Det kan være på alt fra trening til festligheter. Uansett hvor du er så er det alltid kjekt med en fin klokke. Har du på deg en svart eller hvit t-skjorte, så kan det fort bli litt kjedelig på byen, men om du matcher dette med en fin klokke, så er du good to go. Det sier litt om hvor en klokke kan bety.

Jeg har forresten vært så heldig å fått en gullklokke fra William Strouch. Som du ser på bildene så er denne klokken i utrolig flotte farger. Jeg elsker gull og svart sammen, så denne blir flittig brukt hjemme hos meg. Du kan bruke den til casual days eller til fest på kveldene, som jeg gjør. Med denne klokken følger det også med en reim laget i italiensk sort lær, noe som gjør at jeg kan bruke den til så og si alle anledninger. Og det geniale er at du kan skifte reimen selv, uten å dra til en urmaker. Det er ekstremt enkelt og tar under ett minutt.

Klokken fås kjøpt hos www.mylapel.no til 1699,- og kan brukes av både kvinner og menn.

Bruker du rabattkoden “Audun2017” får du 15% avslag på ALLE varene i butikken.

2 Comments

  1. Hvilke merke er genseren? Og hvor er den kjøpt ? 🙂

  2. Hva heter den lyseblå tiger of sweden buksa di? og hvor kjøpte du den? 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *