Big news´

BIG NEWS’

I dag tenkte jeg å dele noen store nyheter med dere. På tirsdag reiser jeg på en ny innspilling, som varer i hele 2 måneder, med mindre jeg ryker ut tidlig, men det kommer ikke til å hende. Det er 12 “kjendiser” som skal konkurrere mot hverandre, og jeg gleder meg som bare det. Jeg har brukt de siste dagene til å være med familien, shoppe og bare nyte livet før det blir noen intense uker. Jeg har dessverre ikke lov til å si noe som helst om konkurransen, men alt jeg kan si er at dette kommer til å bli STORT!

Å få muligheten til å være med på en så stor produskjon er noe jeg har jobbet for de siste årene, så jeg er ekstremt stolt over å være en del av dette. Jeg kommer selvfølgelig til å fortelle dere mer om produksjonen så fort jeg får klarsignal.

Ha en super torsdag videre. ENDELIG helg (snart)!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *