UKENS SPØRSMÅL

Maaaaandag! Enkelte mandager er tyngre enn andre, er det ikke det de sier? Jeg kom meg heldigvis opp ganske tidlig i dag, så jeg har rukket å gjort litt. Trening, lunch og litt regnskap. Nå tenkte jeg å svare dere på noen spørsmål som dere har sendt inn til meg på bloggen, Facebook og Instagram. Enjoyyy! 

Hva kaller du deg på snapchat? 

Thelordsoerseth.

Hvor har du kjøpt skjorten på bildet? 

Denne kjøpte jeg på Zalando. Merket heter REISS.

Hvor kjøper du klærne dine? 

Jeg føler jeg svarer på dette nesten hver uke, så det blir det samme svaret i dag også. Jeg kjøper 95% av klærne mine på internett. Zalando, ASOS, STAYHARD, fernerjacobsen, CAREOFCARL – listen er lang.

Er du singel? 

Ja, jeg er singel.

Når er TV-progammet ditt ferdig og hva går det ut på? 

Jeg har dessverre ikke lov til å røpe så alt for mye, men det hele går ut på at jeg treffer forskjellige mennesker som har lyktes i livet. Programmet mitt er så og si ferdig, jeg mangler bare noe småtteri før det hele kan slippes. Happy days!

Hvorfor blogger du så lite? 

Som jeg skrev i forrige innlegget mitt så har jeg vært på ferie, og tok derfor en liten pause fra blogg og sosiale medier. Sorriiii!

Har du noen treningsliste? 

Nei, dessverre. Jeg vurderer å begynne med det snart, så da skal du få den av meg.

Hvor er skjerfet ditt fra? 

Skjerfet mitt er fra Oscar Jacobson.

Topp 3 serier?

– Ballers
– GOT
– Brooklyn nine-nine

Det var noen av spørsmålene som har blitt sendt inn. Jeg beklager virkelig for den dårlige oppdateringen den siste tiden, men jeg har vært på ferie og opplevd litt av hvert. Nå er jeg endelig tilbake.

2 Comments

  1. Når legger du ut videoen der du viser hvordan du fikser håret?

  2. Hvor kjøpte du jakken du bruker på daten med fitness modellen i wingman?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *