Vacay

Goooood dag fra mitt favorittland av alle land, HELLAS! Jeg landet for noen timer siden, og dro rett ned på stranden. Jeg er her med min trofaste manager Adrian Standford Iversen, og vi koser oss som bare det. Vi har tenkt å være her noen dager før vi reiser videre med bil for å utforske denne vakre øya. Om dere ikke har vært i Hellas før, så anbafales det på det varmeste. Fantastisk mat, alltid fint vær og veldig hyggelige mennesker. Kos har jo rykte på seg for å være litt småharry, men om du drar de rette plassene og kjenner de rette menneskene, så er dette en utrolig hyggelig og flott øy.

Nå skal jeg ta meg en deilig dusj og ordne meg før vi skal ut og spise middag. Jeg lover å legge ut en video de kommende dagene om hvordan jeg ordner meg på håret. ENDELIG! Jeg vet at mange av dere har ventet en gooood stund på dette nå, så nå får jeg bare ordne meg litt tid og gjøre dere fornøyde.

Kos dere masse videre!

6 Comments

 1. Halla Audun 🙂

  Kunne du laget et innlegg der du viser reise kles plaggene du bruker ? Hvem merker osv 🙂

 2. Yo. Har du slutta å røyke? Så du hadde en snusboks og ikke en pakke sig?

  1. Audun Sørseth

   Det stemmer, Anders 🙂

 3. Bruker du sololje eller solkrem? Hvilken faktor?

  1. Audun Sørseth

   Solkrem. faktor 30. Alltid!

 4. Hvilke merke er t-skjorten og shortsen på Snapchat fra ? 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *