OSLO

Puh, endelig er jeg tilbake i verdens vakreste by. Jeg kom til Oslo rundt 21.30 i går og dro rett til Tjuvholmen for å ta noen kalde med noen venner av meg. Det er noe magisk med å komme tilbake til Oslo etter å ha vært borte noen dager. Jeg reiser jo til Hellas igjen på lørdag, så jeg prøver å få gjort mest mulig ut av dagene mens jeg er her. Trening, møter, shopping… listen er lang.

Maaaaange av dere har spurt hvor jeg kjøpte skjorten jeg har på bildet over her, og den er fra Topshop. Jeg kjøpte den i Manchester for noen år siden, så jeg tror dessverre ikke at den finnes på lageret mer.. Men hvem vet? Jeg ville ha sjekket opp i det. Den har en veldig fin passform, og tøyet er helt amazing!

Nå skal jeg slappe av litt på sofaen før jeg skal på ny jakt etter møbler som jeg kan ha på balkongen min. Ja, jeg er verdens tregeste.. Føler jeg har skrevet samme setningen 10 ganger, men i dag SKAL jeg finne noe jeg liker. See uuuu! 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *