20

Freeeeedag! Wuppi woop! Jeg sliter fortsatt med formen etter 17. mai-feiringen, så på meg blir det en veldig rolig helg. Jeg tenkte jeg skulle oppsummere uken som har vært for dere, siden jeg har vært ganske slapp på bloggerten denne uken. Men jeg har vært opptatt og borte fra leiligheten så og si hele uken. På mandag kom jeg til Oslo igjen og dro rett på middag med en gjeng fra Oslo for å feire bursdagen min som var forrige uke. Kjempekoselig!

17. mai-feiringen var også veldig vellykket. Jeg startet dagen med champagne-frokost hos en av mine bedre venner her i Oslo. Deilig frokost-snacks og champagne sto på menyen. Etter frokosten dro jeg videre for å møte John Arne og noen venner. Rett og slett en magisk dag!

Nå skal jeg lage meg en deilig middag og bare slappe helt av resten av kvelden. Om dere har noen ønsker om hva jeg skal legge ut, så må dere bare skrive det i kommentarfeltet, så skal jeg se hva jeg kan gjøre! Kos dere masse i kveld 🙂

7 Comments

 1. Spørsmålsrunde del 2 svar?

  1. Audun Sørseth

   Kommer 🙂

 2. Kunne du laget et innlegg om dine favoritt jeans? 🙂

  1. Audun Sørseth

   Ja 😀

 3. Kan du lage et innlegg om klesplagg og accesories som en classy fyr som deg bør ha?

 4. Kunne du lagt ut klesstil fra bilder på instagrammen din? Du har sykt bra stil og lurer på hvor du kjøper dressene dine fra o.l.

  1. Audun Sørseth

   Ja, selvfølgelig 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *