Crazy days

16 mai, dagen før den store dagen! Jeg sitter for øyeblikket på balkongen og venter på en kompis av meg. Jeg beklager virkelig for at jeg ikke har oppdatert på en stund, men jeg har vært hjemme på Averøy og feiret bursdagen min. Jeg har en veldig travel sommer foran meg, så jeg får ikke sett familien min på en stund, så derfor prioriterte jeg de fremfor bloggen denne helgen. Jeg fylte 26 år på søndag, og det måtte selvfølgelig feires. Jeg startet feiringen med en 3-retters før turen gikk videre til Kristiansund med vennene mine fra Averøya. Jeg har det utrolig godt i Oslo og har absolutt ingenting å klage på, men det er noe magisk med å komme hjem og være med kompisene dine som har vært der siden dag én, det er det absolutt ingenting som slår.

I går var jeg på Olivia på Aker Brygge og feiret med noen av vennene mine i Oslo. Vi var seks stykker på Olivia Aker Brygge som spiste god mat og drakk deilig vin. En meget bedre mandag, med andre ord.

Ellers vil jeg si tusen takk til alle som har gratulert meg med dagen, det settes utrolig stor pris på! I morgen skal jeg vise dere 17. mai antrekket mitt. Jeg håper mange av dere tør å se litt utenfor a4-boksen i år, og tester ut forskjellige farger på dressene deres og accessories. Det finnes å utrolig mange fete dresser dere ute, men de fleste går dessverre i svart og grå enda. Skjeeeerpings!

Ha en strålende 16. mai! Vi sees i morgen! 😀

1 Comment

  1. kan du lage et innlegg om dine 10 favoritt jeans til hverdag? 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *