STILTIPS

God kveld, vakre mennesker. I kveld tenkte jeg å dele noen stiltips med dere. Jeg ser veldig mye rart på byen for tiden, så nå tenkte jeg å dele ut noen kjappe tips. Enjoy!

 • Aldri bruk hvite sokker på byen. Aldri. Uansett hva du har på deg, så passer det seg ikke. Bruk svarte sokker, eller lave ankelsokker som går ned til tærne.
 • Når dere bruker blazer skal skjorten ligge ned i buksen. Jeg synes det er merkelig at jeg må skrive det, men jeg ser mange på byen som går med skjorten utenfor buksen og bruker blazer, noe som er helt feil.
 • Det er ikke et must å bruke skjorte under blazeren. Jeg bruker ofte å kombinere v-hals med en blazer over. Du kan også ta t-skjorten ned i buksen, så ser det litt mer dannet ut.
 • Jeg vil anbefale absolutt alle å kjøpe skinny- eller slimfit jeans. Jeans har så utrolig mye å si når det kommer til helhetsinntrykket av et antrekk, at jeg ikke får sagt det nok.
 • Det er ikke så veldig vanskelig å få en bra stil. Alt du trenger er et par svarte jeans, hvit/ svart t-skjorte (gjerne v-hals) og et par hvite sneakers. Bankers. Jeg bruker ofte dette til både hverdag og fest.
 • Kjøp dere en god parfyme. En god parfyme er noe alle setter pris på. Selv om de kan koste en del, så er det verdt det.
 • ACCESSORIES. Ring, klokke, armbånd, smykke etc. Dette er noe vi er fryktelig dårlig på her i Norge, spesielt når det kommer til oss menn. Dette får dere kjøpt til en billig penge på absolutt alle butikker – nesten.

XOXO

4 Comments

 1. Hvilket antrekk kjører du på 17. mai?

 2. Gratulerer med dagen Audun! ❤

 3. kan du lage et innlegg om dine 10 favoritt jeans til hverdag? 🙂

 4. Hvor har du kjøpt solbrillene på bildet?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *