LAST WEEK

Akkurat nå: 

Sitter jeg og ser på flybilletter til LA. Jeg har satt meg som mål å reise dit før september, så da er det bare å bestille tickets. Btw, skrik ut om noen av dere vet om en kul leilighet jeg kan leie under oppholdet. Takk!

Ukens opptur: 

Oppsummering av forrige uke: Sommervær, grilling, drinker og gode venner. Definitivt den beste uken jeg har hatt på lenge!

Ukens hendelse:

Jeg har tenkt å kjøpe meg ny bil, men det er ikke så veldig enkelt. Det har lenge stått mellom Audi S3 og Audi RS3, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Jeg har også vurdert Tesla, så på fredag dro jeg ned til Tesla for å prøve den nyeste modellen de hadde, nemlig en P100 2017 mod. For dere som ikke vet hvilken bil det er, så er det verdens raskeste bil fra 0-100 km/t. Den koster dessverre litt mer enn det jeg er villig til å bruke på en bil nå, men det var en helt syk opplevelse å kjøre den.

Ukens musikk:

Paul Rey – Good as hell
Blackbear – Do re mi
Mura Masa – Love$ick

Ukens serie:

Prison Break. Elsker den serien!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *