Pablo, sun & sneakers

For en F A N T A S T I S K bra dag! Jeg tipper de fleste har fått med seg hvilket vær det er i Oslo for tiden, så det orker jeg ikke å kommentere. I dag startet jeg dagen med en kjapp frokost før jeg kjørte til Hønefoss og dro på en aldri så liten fjelltur. Det er lenge siden jeg har vært på fjellet nå, så det var virkelig deilig å kjenne på fjelluften igjen. Etter fjellet tok jeg meg en kjapp dusj og satte meg ned på balkongen for å lese ferdig boken min, “min far”.  Anbefaler alle som har sett Narcos og de som generelt er interesserte i slike bøker om å lese den.

Til dere som har spurt om de hvite skoene mine: De er fra Jim Rickey og kan kjøpes på Zalando. Jeg har snart kjøpt alle fargene de har tror jeg. De er supercoole!

sko (JIM RICKEY) bukse (TIGER) T-skjorte (TIGER)

Ha en strålende kveld videre! MUCHO LOVE!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *