Uken som gikk

Akkurat nå:

Kom jeg akkurat inn døren. Jeg har vært ute og luftet meg litt i det deilige været som er i Oslo for tiden. I dag våknet jeg opp av at sola stekte mot ansiktet mitt og deilig vårluft inne på soverommet, så det var ikke så utrolig tungt å stå opp som det jeg trodde det ville bli i går. Jeg har nemlig vært ute på eventer og åpninger hver kveld siden onsdag, så jeg er rimelig sliten i dag. Nå kjenner jeg at det skal bli fryktelig deilig å bare slappe helt av noen dager.

Ukens opptur:

Jeg synes egentlig at hele uken har vært en stor opptur. Sola skinner, temperaturen stiger for hver dag som går og humøret er på topp.

Ukens nedtur:

Jeg har vært veldig dårlig med bloggingen denne uken, og det ønsker jeg å beklage for. Jeg lover å skjerpe meg!

Ukens spørsmål: 

Festet jeg med Justin Bieber? Haha, det var over 1000 screenshots på ene bildet jeg la ut på lørdagen, og det forstår jeg. Jeg kom over en person på åpningen til Sollihagen som var ekstremt lik JB, så da måtte jeg selvfølgelig ta bilde!

Ukens musikk:

Meek Mill – Blue Notes
Zara Larsson – Only You
Nicki Minaj – Changed It

Nå skal legge meg ned på sofaen og se fotball. Happy sunday! 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *