Her handler jeg klærne mine

I de siste ukene har jeg mottatt flere spørsmål om hvor jeg kjøper klærne mine, så nå tenkte jeg at jeg skulle lage et lite innlegg om akkurat det. Jeg vet ikke med dere, men jeg kjøper faktisk mesteparten av klærne mine på internett. Om du vet hvilket merke og hvordan klærne er i størrelse, så er det jo så lettvint og bare bestille på nett og få klærne på døren 2-3 dager etterpå. Easypeasy!

Zalando

Zalando er nok den netthandelen jeg bruker mest av alle tror jeg. De har et veldig bredt og flott utvalg av absolutt alt av klær. Dette er kanskje ikke plassen jeg handler dress på, men alt annet. Jeg bestiller alltid sko, jeans og t-skjorter fra Zalando.

Ferner Jacobsen

FJ blir også veldig flittig brukt her i gården. De har også et veldig bredt utvalg, men kanskje i en litt dyrere klasse enn Zalando. Men har du nettopp fått lønn eller stipend og vil handle noe fint til deg selv, så anbefaler jeg virkelig Ferner Jacobsen. FJ har også masse flotte dresser, men de må du handle i butikk, med mindre du er 100% klar over dine mål.

ASOS

ASOS er en tidligere favoritt av meg. Jeg brukte ASOS så og si hver gang jeg bestilte klær, men nå har jeg gått mer og mer over til Zalando. ASOS har masse fint til en meget fin penge. Jeg bestilte meg faktisk noen dresser fra ASOS for noen år siden, og de satt som et skudd. Så om du er på utgikk etter noen dresser du ikke vil være så fryktelig redd for når du f.eks drikker, så kan jeg trygt anbefale ASOS sine dresser. De sitter veldig bra på kroppen og de ser også veldig bra ut.

Nelly

Nelly har jeg brukt helt siden jeg begynte å handle på nett tror jeg. De har, som ASOS, et veldig bredt utvalg til en meget fin penge.

Det var mine favoritter. Nå skal jeg ta på meg solbrillene og kjøre ned til Tjuvholmen for en bedre middag. Ha en superduper kveld videre!

3 Comments

  1. Kom til Fredrikstad og fest snart??

  2. De hvite sneakers du la ut på snap, hvem merke er det og hvor er de kjøpt ? 🙂

    1. De hvite sneakers du la ut på snap, hvem merke er det og hvor er de kjøpt ? 😊

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *